Allt om underkläder

Underkläder är något som vi alla har behov av och kanske är något som vi, med handen på hjärtat, skulle behöva inhandla och förnya lite oftare. Numera finns ett enormt utbud av olika sorters underkläder i mängder av olika former, färger och material! Läs vidare för tips om hur du hittar rätt i djungeln.

Hitta rätt modell för just din kropp

Vi har alla olika kroppar och studier har visat att många kvinnor inte själva vet vilken storlek och modell som passar just deras kropp. Det kan dessutom variera mycket mellan olika varumärken. Ett bra sätt att hitta rätt storlek är att gå till en butik som specialiserar sig på underkläder av bra kvalitet och rådfråga personalen. De kan lätt hjälpa dig att hitta rätt storlek. Alternativt så måste du ta dig lite tid och prova dig fram. När det gäller rätt val av BH så är det allra viktigaste att det ska kännas bekvämt. Dina bröst ska inte klämmas ihop av för små kupor och BH-banden ska inte skava eller lämna märken över axlarna. Har du större och tyngre bröst så är det extra viktigt att din BH ger det stöd du behöver. Trosor kommer i väldigt många olika modeller och vissa kommer smickra din kropp mer än andra. Även här gäller bekvämlighet i första hand och är du osäker på vilka modeller du gillar så prova dig fram. Satsa på trosor med högre midja om du vill täcka magen lite och på lite bredare trosor om du inte vill att de ska glida in och korva sig. Har du en lite större rumpa så kan stringtrosor framhäva den väldigt bra medan en lite mindre plattare rumpa passar bättre i till exempel boxertrosor.

Underkläder för både vardag och fest

Det kan vara värt att satsa på underkläder av bra kvalitet både till vardag och lite festligare tillfällen. Ofta tror vi att vi måste välja mellan bekvämlighet och stil men så behöver verkligen inte vara fallet. Det finns bekväma underkläder som ger ett sexigt intryck för alla kroppar och stilar. Skaffa ett gäng underkläder för dina slit och släng-dagar. Sköna underkläder som sitter mjukt och bra och klarar många tvättar. Tänk på att underkläder måste anpassas efter din övriga outfit. Vi vill helst inte att någon ska se vad vi har på oss under våra kläder och olika material visar olika mycket. Det finns många BH:ar och trosor som är anpassade efter tajta kläder och även BH:ar som har olika sorters BH-band beroende på vilken topp du har. Om du vill lyxa till det lite ibland, tänk gärna lite utanför en vanlig BH. Varför inte använda en bustier eller en mjuk spetstopp istället för BH? En trekants-BH kan kännas lite extra lyxigt och även underkläder av sportigare modeller kan vara väldigt vackert på en lite mer vältränad kvinnokropp. Det finns något som tar fram det bästa och vackra hos dig oavsett vad du har för kropp eller stil. Hitta rätt och öka självkänslan och din utstrålning.