Stilsäkra plagg att bära under 2022

Även om vintern just har börjat och våren känns väldigt långt borta kommer det att komma en vårsäsong. Vid jul går det mot ljusare tider och dagsljuset kommer sakta att börja återvända. Med det också nya härlig modeplagg. När du ska få till en bra outfit är en väska något som kan knyta ihop allt till en bra helhet. Ett tips är att investera i en malene birger väska som är ett varumärke som skapar tidlösa kläder och accessoarer. Väskorna som finns i sortimentet har blivit väldigt populära och det finns väskor i olika färger och storlekar. Det finns allt från snygga kuvertväskor till datorväskor. Det finns en väska för varje tillfälle och outfit. En läderväska som har en snygg mjuk form är perfekt att satsa på. Förutom en väska kan du investera i några snygga stilrena plagg inför våren.

Grönt är skönt

Med ljuset kommer även färgglada och mönstrade plagg som stickade tröjor och klänningar. Till våren kommer det även vara väldigt trendigt att bära glimrande accessoarer tillsammans med stilrena plagg. Ärtgrönt är verkligen en färg som kommer allt mer. Det kan vara vårens absolut snyggaste nyans. Du kan bära långärmade klänningar i en figurnära modell i den färger. Klänningen kan du matcha med ett par grova skinnkängor som även passar perfekt till byxor och kjol. Grova kängor kan du bära redan nu i vinter.

Stickat fortsätter att regera

Stickat har länge varit en trend och den fortsätter under våren. Men nu kan du med fördel bära en stickad tröja i rosa som är vårens andra trendfärg. Matcha den rosa tröjan med ett par bruna byxor. Plagg i bruna nyanser har en given plats i basgarderoen och det är en färg som passar perfekt tillsammans med svart. Bruna kostymbyxor tillsammans med en ribbad svart topp är helt perfekt. En ribbstickad topp är stilsäker och elegant. Du kan även bära den tillsammans med jeans och kjolar. Välj gärna en topp som är v-ringad med lite volangdetaljer på ärmarna. När temperaturen stiger och det blir varmare kan du byta ut vinterjacka mot en dräktjacka. Till våren syns det mycket ponchos och capes. Välj en poncho i ett mönster och du är så stilsäker du kan bli. Något annat som är ett säkert kort är blommiga blusar. Extra snyggt är det om du väljer en blommig blus i en grön färg.