Bloggar om mode

Är du på jakt efter lite inspiration när det gäller mode? Det finns inget så enkelt och givande sätt som att klicka sig in till en riktigt bra modeblogg och ägna kvällen åt att skrolla igenom outfits, mood boards och tips på de senaste nyheterna i affären. Undrar du vilka modebloggare som är värda att följa? Just i Sverige finns det många, vår nation är faktiskt en av de bloggtätaste i världen och mode är ett av de största ämnena. Här följer tips på var du kan hitta din nya stil.

Ett med trenderna

BlogAbelsonInfoOm du vill vara säker på att hålla dig ajour med de senaste trenderna ska du definitivt följa Petra Tungården. Hon uppdaterar dagligen om vad hon har på sig, vilka nya kläder som har kommit ut i butikerna och hon lägger upp massvis med inspirerande bilder både hemma i vardagen och när hon är iväg på någon av sina många resor. Förutom bloggen är hon moderedaktör för Metro Mode, vilket gör att hon faktiskt är professionell inom området. Du kan inte gå fel om du väljer att följa Petra, sällan har modebloggarna sett en så säker känsla för stil. Om du vill variera ditt läsande kan du fortsätta kolla runt på Metros hemsida, där finns över tio grymma bloggar som är inriktade mot mode och livsstil på något sätt. Kom bara ihåg att alltid återvända till Petra Tungården, eftersom hon skriver sina tips i en dagstidning har hon mycket att säga till om.

En särskild stil

Bloggosfären är stor i Sverige, faktiskt så stor att vi räknas som en av de mest bloggtäta länderna tillsammans med bland annat USA. Om du vill ha modeinspiration behöver du bara klicka dig runt på nätet, här finns mängder av olika modebloggare som lägger kraft och energi på att ständigt uppdatera och visa upp sin personliga stil. Förutom Petra Tungården är även en av hennes vänner Michaela Forni en populär gestalt inom bloggvärlden. Väninnornas stil skiljer sig åt men en sak har de gemensamt – de är båda väldigt måna om hur de klär sig. Om du vill ta dig länge bort på nätet kan du söka dig fram till Angelica Blicks omåttligt populära blogg där hon uppdaterar dagligen. Många bloggar inom mode handlar även om resor vilket blir en perfekt blandning på inspirationen. Inte minst blir det snygga bilder, vad sägs om att se på en extra snygg outfitbild tagen under en palm istället för i ett grått trapphus?