Världens bäst klädda par

Att välja kläder med omsorg är något som alla kändisar måste göra, bland annat för att undvika fiaskon i kändisnyheterna. Detta är något som paret Kanye West och Kim Kardashian är väl medvetna om. Kanyes kändisskap är sprunget ur hans liv som rappare och musikproducent. Men på senaste tiden har han bytt bana och bland annat lanserat en uppmärksammad klädkollektion i samarbete med Adidas. Kim lanserar även sin alldeles egna klädkollektion under namnet ”Kardashian Kollection”. Tillsammans har paret gång på gång fastnat på kändistidningars framsida, där de skapar stora och heta nyheter med deras noga utvalda klädesplagg.

Stilikonen Johnny Depp

Att Johnny Depp är en världskänd skådespelare med många kritikerrosade filmer i bagaget är ingen hemlighet för någon. Men Depp toppar inte endast filmlistorna utan även listor på bäst välklädda män. Med sin unika stil som oftast innefattar hatt, solglasögon och en skjorta/byxa, sticker han ut ur mängden. modelscatwalkStilikonen levererar gång på gång. Depp är inte längre endast en skådespelare, han har helt enkelt brutit upp gamla barriärer och skapat en alldeles egen look som har många ögon på sig. Rubriker om sin nuvarande skilsmässa har dock fångat allas uppmärksamhet. Istället för hyllade val av kläder, skrivs det om Johnny Depp och Amber Heard i blåsväder. Amber Heard är en känd amerikansk skådespelare, som likt Johnny Depp, fastar på bild med sin tidlösa stilsmak. Tillsammans har paret kallats för världens bäst klädda par, men de senaste skandalerna kring deras struliga skilsmässa talar för att deras vägar kommer skiljas åt inom kort.

Måns Zelmerlöw bland Sveriges sexigaste män

Är Måns Zelmerlöw Sveriges motsvarighet till Kanye West? Likheterna är inte slående, men det finns absolut någonting i att de bägge två är mångsysslare. Måns hittas överallt i Sverige, på scenen under Eurovision song contest, i olika program, och naturligtvis med sin röst i många svenska hits. Måns platsar även plats Sveriges sexigaste män och har dessutom gått ut med att han tänker samarbeta med Nordens största tillverkare av skinnjackor, nämligen ”Jofama”. Enligt Måns ligger inte endast uppträdande och sång varmt om hjärtat, utan även mode. Kollektionen kommer lanseras hösten 2016 och finnas ute i butikerna redan i augusti. Måns står därför fortfarande kvar i rampljuset fast nu under nya samarbeten. Efter succén som värd inom Eurovision song contest är många nyfikna vad som kommer härnäst. Bland annat spekuleras det även om Måns Zelmerlöw och hans nya kärlek . Måns sågs ihop med sin gamla flamma, modellen Azra Osmancevic, under firandet av sin succé.